stembevrijding

De Jankfabriek

Spring met een workshop van de Jankfabriek in de diepte van jouw gevoelswereld. No worries, je gaat niet kopje onder. Je leert juist om te surfen op de golven van jouw emoties. Zodat je steviger in je schoenen staat. Je grenzen gaat voelen en bewaken. Jij jezelf beter ziet. Je verlangens, je drijfveren. Jouw vuur. Jouw brandstof voor creatie. Waardoor anderen jou ook zien.

De Jankfabriek geeft ruimte om jouw verhaal te delen. Niet door er oeverloos over te ouwehoeren. Of kapot te analyseren. In de Jankfabriek mag je met jouw stem je verhaal laten klinken. In welke vorm dan ook. Zonder oordeel. Met aandacht.

janken?

Janken ja. Omdat ik geloof dat mensen een stuk lekkerder in hun vel zouden zitten als we eens wat meer zouden janken. Janken van verdriet, maar ook zeker janken van het lachen. Totdat de tranen over je wangen rollen. Ongegeneerd, in totale overgave, geluid geven aan dat wat vreugde geeft, ontroert, pijn doet, boos maakt, frustreert, irriteert, of verwart. 

‘Tranen zijn het smeltwater van de ziel'

VOORJAAR 2024

AFSTEMMEN

zondag 26 mei

OERKRACHTIG

Kies hieronder een workshop die bij jou past. Geen idee? Stuur dan een berichtje en ik help je op weg! 

Aanbod

Wil je liever een op maat gemaakte workshop of training? Neem contact op om hierover te sparren en een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

contact opnemen