ten voeten uit

Individuele sessie stembevrijding

Luister hier naar een podcast over een individuele sessie stembevrijding bij de Jankfabriek. Chantal van Buro Levenslust nam de persoonlijke podcast op over haar kennismaking met stembevrijding, de weg ernaartoe en de daadwerkelijke sessie in de Korte Duinen in Soest. Ideaal om te luisteren als je een beter beeld wil krijgen over stembevrijding of interesse hebt in een individuele sessie.

Tijdens een individuele sessie stembevrijding gaan we de natuur in: uit de drukte en prikkels van de stad, werk en alle dagelijkse beslommeringen, om daar op zoek te gaan naar jouw stem. Welk geluid wil in jou gehoord en gezien worden? Wat kun je niet in woorden uitdrukken, maar wel met klank?  

Een individuele sessie TEN VOETEN UIT bestaat uit een telefonisch intakegesprek en een sessie stembevrijding gecombineerd met een wandeling in de natuur van anderhalf tot twee uur. De sessies zijn in de omgeving van Amersfoort, of in overleg elders in een natuurgebied. De financiële bijdrage voor een individuele les varieert van € 111,- tot € 222,- .


ten voeten uit: helemaal zoals jij bent

PODCAST 

reserveer hier jouw indivuele sessie

Nieuwsgierig om ook jouw ziel
te laten klinken in de natuur?
Ik geef individuele lessen op
vrijdagochtenden en zondagavonden of in overleg.
Mail, of app me en we maken een afspraak

Groepsworkshops op maat zijn beschikbaar vanaf 8 personen, vanaf 33 euro per persoon.
Mail voor een persoonlijk advies en offerte op maat naar anouk@dejankfabriek.nl.

Stembevrijding heeft de ontwapenende kracht om mensen met zichzelf en de ander te verbinden. Op een diepere laag die bij een gemiddeld gesprek niet wordt aangeraakt.  Een workshop stembevrijding is een prachtige verdieping voor vrienden, familie, collega's of welk liefdevol verband dan ook. De afgelopen jaren organiseerde ik onder meer groepsworkshops om verjaardagen te vieren en gaf een themaworkshop stembevrijding tijdens de CrazyWise Conferentie 2021.

Groepsworkshops op maat maak ik in overleg met de deelnemers, of initiatiefnemers, waardoor er een uniek, krachtig samenspel ontstaat. Het geeft me de ruimte om mijn associatief vermogen los te laten op mijn liefde voor rituelen, muziek en cirkelwerk. In overleg ontstaat precies de workshop die past bij jouw vraag, deelnemers of evenement.

groepsWORKSHOP OP MAAT: NIET LULLEN MAAR ZINGEN