Project

gorgeous grey

Met Gorgeous Grey wil ik samen met stijlinspirator Marcella Veldhuis-Andringa vrouwen uitdagen om zichzelf te laten zien.

Silver sisters inspiring Gorgeous Greys

Op mijn 34ste besloot ik mijn bruine geverfde lokken in te ruilen voor mijn natuurlijk grijze haar. Het werd een intense uiterlijke én innerlijke reis die bijna twee jaar duurde. Met elke centimeter geverfd haar dat de kapper afknipte, kreeg ik een stuk Anouk terug. Samen met stijlinspirator en #silversister Marcella-Veldhuis Andringa dagen we met Gorgeous Grey vrouwen uit om zichzelf te laten zien. Kiezen voor natuurlijk grijs haar staat daarbij symbool voor authenticiteit, vrouwelijke kracht en de durf om onderscheidend te zijn.

meer informatie

podcast project

Psychotisch

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ 

Met deze fantastische uitspraak van jeugdheldin Pippi Langkous (terwijl ik mijzelf als kind meer kon identificeren met haar bescheiden vriendinnetje Annika), besloot ik eind 2018 een podcastserie te gaan maken. Over een onderwerp dat zo persoonlijk en taboedoorbrekend is dat ik het de eerste maanden voor mezelf heb gehouden. Maar het is tijd om ook dit verhaal te delen. 

meer lezen