[SEIZOENSPALET]

SEIZOENSPALET

Ik wil de seizoenen
Zijn

De lente
De zomer
De herfst
De winter

Mijn bladeren laten vallen
Als een kolos van een boom

Overgave
Aan de wind
Die ze van mij
Afblaast

Geen invloed
Alleen zijn

In de cyclus
Van de natuur
Zie mijn bladeren
Vallen
Hoe ze kleurrijk
Veranderen van kleur

Hoe ze een palet
Van liefde
Door de lucht creëren

En ik sta
Kleurloos
Breekbaar
Krakend
Stevig
In de wind

@anoukjosephina | najaar 2020

Vierluik ONTVOUW JE ROUW

Binnenkort start de workshopreeks ONTVOUW JE ROUW in de Aandachtsmederij in Amersfoort. In Ontvouw Je Rouw geven we met behulp van stembevrijding ruimte aan jouw rouwproces. Omdat je stem een perfect instrument is om uiting te geven aan alle gevoelens die tijdens een rouwproces voorbij kunnen komen. Verdriet, boosheid, eenzaamheid, apathie, depressie… In het midden van de herfst, als de donkerste en meest onstuimige tijd van het jaar ons meer en meer naar binnen doet keren. Nieuwsgierig? Klik hier voor meer info en aanmelden.