[SCHREEUWENDE DOOD]

SCHREEUWENDE DOOD

In een wereld
Waar de dood is verbannen
Naar de achterste rijen
Van het publiek
Kruipt het duister in mijn lijf
Als een schaduw uit de donkerste bossen

Voel mij
Schreeuwt de dood
Eer mij
Schreeuwt de dood
Zie mij
Schreeuwt de dood

Of ik bedwelm je van binnen
Ik laat je gedachten schreeuwen van de pijn
Van de leegte in jezelf
Van de ontkenning van het leven

Voel mij
Schreeuwt de dood
Eer mij
Schreeuwt de dood
Zie mij
Schreeuwt de dood

Ben mij
Schreeuwt de dood

De dood

Die het leven is

@anouk josephina | zomer 2020

Workshopreeks Ontvouw Je Rouw

Binnenkort gaat het vierluik Ontvouw Je Rouw van start. Muziek is de rode draad waarmee stem-, aandachts- en bewegingsoefeningen aan elkaar worden geregen. Je stem is een perfect instrument om uiting te geven aan alle gevoelens die tijdens een rouwproces voorbij kunnen komen. Verdriet, boosheid, eenzaamheid, apathie…┬á Zonder in woorden je verhaal te hoeven delen, krijg je tijdens Ontvouw Je Rouw de ruimte om je emoties de vrije loop te laten. Ook als je het gevoel hebt dat er niets te voelen is. Alles is welkom. Klik hier voor meer info.