[ZOMERZON]

ZOMERZON

Dag zon
Goeie morgen
Wat schijn je mooi
Op mijn blad
Wat verguld je alles
Wat ik om me heen zie

Misschien denken we
Door goud te verzamelen
Jouw licht te vangen
En met zilver het licht van de maan
Met koper de zonsondergang

Wat zijn we toch dom
Te vergeten dat licht
Niet in het materiƫle te vinden is

Dag mooi licht
Zonlicht
Goeie morgen
Wat ben ik blij jou
Te te zien, te aanschouwen
Wat ben ik blij jou
Te voelen
De warmte op mijn huid
Door mijn kleding heen
Mijn wangen
Mijn haar

Dank mooi gouden licht
Voor het elke dag schitteren
Het schitteren van alles
Wat op aarde leeft

@anouk josephina | zomer 2022

Introductieworkshop Stembevrijding

Binnenkort gaat de introductieworkshop stembevrijding van start. De workshop Mijn Niet Gezien is een intense, zinnenprikkelende reis in de gevoelswereld van het thema zichtbaarheid. Muziek is de rode draad die stem-, aandacht- en bewegingsoefeningen met elkaar verbindt. Je stem is een perfect instrument om uiting te geven aan jouw verlangen om gezien te worden. Klik hier voor meer info en inschrijven.