niet lullen maar zingen

Eén-op-één sessie

of bedrijfsworkshop

STOP MET LULLEN: UIT JEZELF IN KLANK

In een één-op-één sessie stembevrijding gaan we eerst de natuur in - uit de drukte en prikkels van de stad, werk en alle dagelijkse beslommeringen, om daarna op zoek te gaan naar jouw stem. Welk geluid wil in jou gehoord en gezien worden? Wat kun je niet in woorden uitdrukken, maar wel met klank? Een privésessie Niet Lullen Maar Zingen bestaat uit een wandeling in de natuur en een sessie stembevrijding van in totaal 2 uur. Na afloop krijg je oefeningen mee voor thuis en kun je binnen een maand gebruikmaken van een telefonische sessie stembevrijding van een half uur. De sessies zijn in de omgeving van Amersfoort. De kosten voor een privésessie zijn € 149,50. 


Ben je nieuwsgierig naar een één-op-één sessie Niet Lullen Maar Zingen? Of naar de mogelijkheden voor een bedrijfsworkshop op maat?

maak een afspraak

BEDRIJFSWORKSHOP OP MAAT: NIET LULLEN MAAR ZINGEN

In werktijd kunnen we oeverloos met elkaar praten over vanalles en nog wat, maar wat zeggen we nou eigenlijk echt? Bijna iedereen verzuipt tijdens werktijd in vergaderingen, meetings, strategiesessies en bila’s. De rest van de dag staren we naar beeldschermen, sturen we mailtjes naar mensen die 10 stappen van ons verwijderd zijn. Of nog minder. Contact is vluchtig, weinig verbindend. Terwijl verbinding nodig is om goed te kunnen samenwerken. Om tot mooie resultaten te komen. Door eens even helemaal geen woorden te gebruiken kom je gek genoeg veel makkelijker tot de kern. Tot waar het bij elk individu op dat moment om gaat. En daarmee tot de ideeën, drijfveren en doelstellingen van een team. 

Speciaal voor zakelijke klanten wordt de workshop Niet Lullen Maar Zingen op maat gemaakt en kan deze op locatie worden gegeven. Neem contact op voor meer informatie.